Vaalit tehdään yhdessä – Tule mukaan!

Me voimme yhdessä rakentaa Helsingistä kestävää, hyvinvoivaa ja elinvoimaista kaupunkia, joka houkuttelee niin asukkaita, yrityksiä kuin investointeja. Jos haluat tukea ehdokkuutta ja kampanjaani tähän on monia tapoja:

Olet tervetullut tukitiimiin, jos haluat olla konkreettisesti auttamassa vaalityötäni. Voit auttaa kampanjassani monella tapaa – olemalla hengessä mukana, sparrailemalla ja ideoimalla kanssani, auttamalla some-kampanjoinnissa ja niin edelleen. Voit olla mukana juuri sen verran kuin oma tilanteesi sallii. Monenlaisesta osaamisesta on hyötyä. Tulen kampanjassani nojautumaan pitkälti verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja kadunvarsimainontaan, epidemiasyistäkin. Eli en aio tehdä valtavasti katukampanjointia tai jaella itse tai yhdessä tukitiimini kanssa flaijereita.

Kampanjoinnin edellyttämä markkinointi ja näkyvyys on kallista. Vihreillä ei myöskään ole tukenaan suuryritysten, säätiöiden tai ammattiyhdistysliikkeiden rahoja. Tarvitsen siis apuasi. Pienikin lahjoitus on suuri lahja! Esimerkiksi 10 euron lahjoitus auttaa saamaan somenäkyvyyttä jopa tuhansille ihmisille. Ratkaisevat äänet voivat löytyä juuri tätä kautta. Voit tehdä lahjoituksen oheisen linkin kautta – klikkaa vain LAHJOITA-painiketta.

Seuraa minua Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, LinkedInissä ja YouTubessa. Kommentoi, tykkää ja jaa julkaisujani. Kerro minusta myös sukulaisillesi, ystävillesi ja tutuillesi!

Olen kiitollinen kaikista ideoista ja näkemyksistä, etenkin kaupungin kehittämiseen, some-näkyvyyteen ja kampanjasisältöihin liittyen. Palaute, rakentava kritiikki, hyvät kysymykset, tapahtumaideat ja vastaavat ovat kaikki avuksi. Ideoiden pallottelu ja suunnitelmien hiominen yhdessä on aina mukavampaa ja antoisampaa.

Anna äänesi minulle. Lupaan vaikuttaa kaupungin päätöksentekoon silloinkin, kun sinulla on muuta. Kuntavaaleissa valitaan Helsingin kaupunginvaltuustoon yhteensä 79 valtuutettua. Vaalipäivä on sunnuntaina 13.6.2021. Ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021.

Valtuustokaudella 2017-2020 vihreiden valtuustoryhmä on vaikutusvaltainen ja valtuuston toiseksi suurin poliittinen ryhmä 21 valtuutetulla. Seuraavissa kuntavaaleissa tavoitteenamme on olla Helsingin suurin puolue!

Tervetuloa tekemään voittoisaa kuntavaalikampanjaa hauskalla porukalla!